Wat zijn de tuinmeubeltrends voor 2022?

Tafel en stoelen

Als het mooie weer komt, willen velen van ons een gezellige en stijlvolle buitenruimte creëren. Dit is de perfecte gelegenheid om een ​​kijkje te nemen naar de outdoor trends die onze designers hebben bedacht! In tegenstelling tot de kortstondige trends en de constante verandering van collecties, hebben we 3 trends geïdentificeerd waar je geen genoeg van kunt krijgen. Laat u meeslepen door onze pastelkleurige en sprankelende, milieuvriendelijke en moderne buitenmeubelcollecties. De ideale combinatie om te genieten van een seizoen in 2022 dat in het teken staat van duurzaamheid! Zoals je waarschijnlijk weet, gaat deze trend hand in hand met tijdloosheid. Onze teams zijn ervan overtuigd dat het mogelijk is om mooie producten te ontwerpen die 10, 20, 30 of meer jaar meegaan!

Pastelkleuren en sprankelende tinten

Het ene jaar volgt het andere – en toch ziet het er niet hetzelfde uit! Voor de zomer van 2022 hebben we onze kleurenpaletten samengesteld met de wil niet toe te geven aan eenvoud. Weg met de pantone van het jaar en de felle tinten, kom maar op met de zachtheid! Deze zomer krijgen onze buitenmeubels pastel- en spetterende tinten die subtieler en genuanceerder zijn. We zijn geïnspireerd door de natuur om verschillende kleurenpaletten te creëren met minerale accenten, afgewisseld met zachte grijstinten, delicaat blauw en terracotta. Dergelijke stoelen in deze gedempte tinten passen in elke inrichtingsstijl, van de eenvoudigste tot de meest verfijnde! Met dit in gedachten hebben we ook gekozen voor monochromatisch textiel: een detail waarmee je je toevlucht kunt nemen tot gedessineerde accessoires die je naar wens kunt veranderen. Deze rode draad weerhoudt ons er echter niet van om collecties te lanceren waarin het patroon de hoofdrol speelt.

Milieuvriendelijke producten

Is duurzaamheid een trend geworden? Zeker, en daar zijn we blij mee.

We hebben nooit genoegen genomen met volledig plastic of vervuilende materialen. Voor alle duidelijkheid: het kortstondige heeft geen plaats in ons productieproces! Wij geven de voorkeur aan duurzame materialen zoals metaal en textiel made in France. Zoals je ongetwijfeld hebt begrepen, is milieuvriendelijk design de tweede van de tuinmeubeltrends voor 2022! We zijn ook erg trots op het werk dat onze teams doen om de levensduur van uw meubels te verlengen.

Producten en meubelen die je bijvoorbeeld uit de selectie van avh tuinmeubelen kunt kopen.

Wat zijn de tuinmeubeltrends voor 2022?
Schuiven naar boven